lesfilles

vardag, skolan mode massa mer!

BRAVE

Kategori: Allmänt

Hej Bloggen, snart ska jag på bio med kimberly, taggad som fan, känns ju skönt att se en film som Svenskarna inte ens vet om, eller gruppkramskilleeeeeeeeen kanske vet om den eftersom att han oxå är i USA men ändå. Jaja, vi ska se filmen Brave, vet inte riktigt hur jag ska förklara vad den handlar om men jag kan ju beskriva lite efteråt, men det är iallafall den mest visade filmen i USA just nu, den ligger 1a på nån lista oxå. Men nu ska jag typ kolla på videos på yt, så bloggar efter filmen, Sen vill jag bara säga GRATTIS till Patricia som kom in på gymnasiet, du är awesome, puss <3

jag vill att ni kommenterar oxå, annars slutar jag lägga tid på er.

Kategori: Allmänt

läs rubriken.

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Tjaaaa bloggen, vaknade nyss, jag vaknade av att jag hade ont i magen, fick min mens och sitter nu i köket. Till frukost åt/äter/dricker jag :
 
Jaop.. det var var jag åt till frukost. 
Kanske bloggar senare i eftermiddag, eller då e det ju typ kväll i Sverige men ändå. 
 
Ps, Jag ser blek ut på bilderna, men det är JÄTTEsoligt ute och med MacBook så blir man ju blekare, det vet alla som har använt en MacBook någon gång. Jag brände mina ben och fötter igår på stranden vi va på, den heter Wrightsville Beach, här kommer en bild på den.
Tagen från Google. Igår var det MYCKET högre vågor, det var Röd Flagga, och sånt. Men jag gick ut ca 15 meter (det är ganska långgrunt, hade vatten t knäna.) Jag gick ner och tyckte det var kallt så jag gick upp och solade, sen åt jag lite vattenmelon, Chex mix, klubba, drack Crush osv, sen gick jag och kim' och köpte glass, hon köpte  en stor våffla med ''birthday cake icecream'' och jag var sugen på ben&jerrys, men det hade dom tyvärr inte, så jag köpte en liknande, ''Chocolate Chip Cookie Dough'' tror jag den hette, ASGOD! 
 
Sen så solade jag lite mer och mormor och kim' skulle bada och hoppa i vågorna, men jag var envis och sa: ''Näe, jag SKA inte bada,..'' Men jag gick ner och tänkte att fötterna kan jag ju doppa, dom var ju ändå sandiga.. Men vad tror ni händer? Jo en stor jävla våg kommer över mig (inte mormor och Kim', dom hann flytta på sig..) och min bikiniöverdel åker av, för jag hade glömt sätte tillbaka snörena på den från när jag solade (solade utan band, tycker det blir finare) Och jag stog mot stranden, asså mot alla människor.. Men som tur var så var inte jag den ända tjejen som ''tappade'' överdelen, ca 5 minuter efter så började en tjej springa, men armen för ''brösten/överdelen'' och hon hade oxå glömt sätta tillbaka banden, hahahah undrar vad folk tänkte om oss. Jaja, men då var det ju ingen idé att gå upp och hålla sig fast vid ''jag ska bara doppa fötterna'', får då var ju hela jag blöt redan. Så á, vi va väl i vattnet ca 40-45 minuter och badade, och det är ju saltvatten.. och vad tror ni händer nu då? Jo Kimberlys överdel knyts upp, och det slutar ju aldrig komma vågor, så skulle jag hjälpa henne att knäppa, och då kommer en till såndär sjukt hög våg, över oss, och jag skrapar upp knät på några vassa snäckor och det svider som fan. Och, jag fick saltvatten i ögonen och i munnen, så jag kunde inte se, och sen när den underbara stunden var kommen, att jag kunde öppna ögonen och se, så skrek kimberly: ''JOSSAN KOLLA VÅGEN!!!!!!'' och jag vänder mig om och kör en rygg/rump.plask, och kan inte se igen.. (undrar om ni fortfarande läser..?) jaja.. men nu orkar jag inte skriva mer, jag kanske ska gå ut och sola eftersom jag inte kan bada,.. helvete. 
 
PUSSIIIISIISSIISISISISISI/ Jossan ♥

En härlig kvällsbild sådära.

Kategori: Allmänt

 
Take a walk on the wildside, bitch.

I USA.

Kategori: Allmänt

hej bloggen. jag är ju i USA nu och jag och Kimberly sitter i hennes rum.. vet ni? JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG KAN GÅ IN PÅ FACEBOOK, mitt liv <3<3<3<3<3<3<3 jaja, men vi ska väl vara lite sociala.. vi har ju fortfarande gäster så.. hejdå, kanske ses imorgon.. <3 / Jossiuuuiuhriuhgifud <3

Mobilblogg.

Kategori: Allmänt

Hejsan alla fula. Just nu är jag hos Felicia och jag bloggar från hennes iPhone. Vi har väl kul... Tror vi ska gå ut sen, det vart ju lite bättre väder nu,.. Men kanske bloggar sen ikväll. Puss <3

On my way to STEN

Kategori: Allmänt

Just nu är jag påväg hem till sten! Det ska bli jätte kul! Nejmen jag är faktiskt påväg till stan! Jag ska shoppa inför skolavslutningen! Lägger upp bilder senare! :)

Det som jag shoppade

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder på det som jag shoppade idag.
PS: Hittade INGET att ha på mig på skolavslutningen så jag och mamma taggar stan nån dag nästa vecka! :D







God morgon, grym dag med Moa, Emelie och Madde igår, löv ju bejbs <3

Kategori: Allmänt

Hejs, igår va jag på grönan med Moa, Emelie och Madde, sjukt underbara tjejer dedär! Aja, men de va ju spöregn hela dagen, men vad gör det lixom, tjejer tål allt? Det är ju bara vatten! Jag räknade ihop på ett ungefär och jag åkte popexpressen, katapulten, jetline, twister, kvasten, bläckficken, blå tåget och allt 58-60 gånger, så det vart mycke åka igår! Det var INGEN kö på jetline och twister, så vi fick sitta kvar i karusellerna och åka fler gånger, så jävla niiiiiiiiiice ;D Om ni vill veta så fastnade min väska i den dära rullsaken som man åker ner på i lustiga huset, så jag hängde där och ba: MOA HJÄÄÄÄLP MIN VÄSKA HAR FASTNAAT!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAJ :( så nu har jag ont i armen,.. Moa bara stog där nere och skrattade, dum :( Jaja, skitsamma.. sen när jag, Moa, Emelie och Madde gick i lustiga huset så åkte jag och Madde ner flygande mattan, och hon hade gummistövlar på sig, och om man har det i lustiga huset måste man ta av sig dom när man åker ner, annars kan man fastna och blablabla, och MAdde är lite längre än mig så hon satt bakom mig, och vad tror ni hon gör?! Hon fucking slänger hennes stövlar rakt i facet på mig, så jag hade leopardgummistövlar i ansiktet på bilden... HAHAHAHAH galna fan.. orkar inte ta allt så detaljerat... men vi hittade ingenstans att äta, för vi skulle först äta på Kaskad, men det var helt proppfullt, så vi tänkte köpa kebab, men dåmåste man sitta ute, så vi sprang runt hela grönan med våran kebab och sen så satte vi oss på matvraket, med de va aaaaaaaaaskallt även fasst det fanns värmelampor, men dom där jävla dörrarna går ju inte att stänga.. :( Skitsamma.. Orkar inte skriva mer nu, vi hörs sen.


pusssss ♥ / Jossi

By blogg

Kategori: Allmänt

Checka min nya blogg! Den heter Whilmaofsweden.blogg.se!
Kommer blogga där ganska mycket men jag kommer blogga här också såklart! :D

Hemma hos Sebbe & Nellie

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Just nu sitter jag i soffan hemma hos sebbe och nellie och chillar lite :D
Varken Nellie eller sebbe är hemma men jaja..Jag är inne på Chrilles dator så jag lånar en av hans bilder! :D

Bild på Sebbe & Nellie: